Ruilen en retourneren

Voldoet het geleverde product niet geheel aan uw verwachtingen? Dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan zowel per e-mail of onderstaande knop. Lees wel eerst goed de kopjes hieronder. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om u tevreden te stellen.

Contactgegevens

De Witte Zwaan 21
3824 XK Amersfoort
Nederland
info@telefooncenteramersfoort.nl
06-87461785

Neem voorhand contact met ons op over het retourneren van uw aankoop!

Herroepingsrecht

Voor aankoop van toestellen:
Bij elke aankoop uit onze webwinkel heeft u 14 dagen om zonder opgaaf van redenen de aankoop ongedaan te maken. Deze termijn gaat in na de dag van ontvangst van het product. Om uw aankoop ongedaan te maken, kunt u hier uw herroeping starten. Vanaf het moment van de retourmelding heeft u nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Dat kan alleen als het product ongebruikt is, en u stuurt het product in de originele verpakking terug, voor zover dat redelijkerwijs mogelijk is.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten wel voor uw eigen rekening.

Wij zullen het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen na uw herroepingsmelding terugstorten. Wij wachten daarmee echter wel tot het moment dat wij het product retour hebben ontvangen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Als er bij het uitproberen en testen van het product schade is ontstaan omdat u er niet zorgvuldig mee bent omgegaan, kunnen wij de waardevermindering die dat tot gevolg heeft, bij u in rekening brengen.

Voor reparaties:
Voor reparaties gelden onze garantie regels in de algemene voorwaarden. Lees de algemene voorwaarden hier.